Roto Dinamic B2B povezivanje završilo testnu fazu

Objavio

Kategorija: Novosti

REMARIS_brosura_Fin_V4

Nakon godine dana razvoja i nekoliko mjeseci testiranja na terenu kod korisnika, sa ponosom završavamo testnu fazu Roto B2B sustava.
Da bi svi sadašnji i budući korisnici Remaris rješenja dobili najbolji mogući sustav, zadnjih nekoliko mjeseci smo testirali sustav na terenu. Tijekom tog vremena smo dobili ključne povratne informacije od korisnika, te njihove sugestije za poboljšanje.
Sustav je sada besplatno dostupan svim našim korisnicima i mogu ga odmah početi koristiti. Dovoljno je kontaktirati svojeg Roto dinamic prodajnog predstavnika.
Roto B2B smatramo našim ključnim korakom u učvršćivanju položaja tehnološkog lidera u razvoju rješenja za ugostiteljstvo.
Nakon inovativne Remaris Master mobilne aplikacije, Roto B2B sustav je revolucionarno rješenje koje štedi vrijeme i novac ugostitelja. Nadalje, integracijama sa Jukebox i Massecc-om Remaris sustav zaokružuje tehničko rješenje za sve ugostitelje.

Za primjer učinkovitosti izdvajamo test u kojem je klijent nakon 5 minuta obuke iz Roto računa za manje od 30 minuta kreirao 54 primke!

Comments are closed.